Binnen- en Buitenschilderwerk

Of het nu gaat om het schilderen van uw deuren, kozijnen, muren en plafond of de buitenkant van uw woning of bedrijfspand, SKT Cuijk staat voor kwalitatief goed schilderwerk. Daarnaast verzorgen wij, desgewenst, onderhoud op het gebied van uw schilderwerk.
Bij een opdracht wordt er eerst gekeken naar de conditie van de ondergrond. Wanneer dit niet meer in goede staat verkeerd, bijvoorbeeld waaronder eventueel houtrot of technische gebreken zich voordoen, kunnen wij dit herstellen zodat de kwaliteit van uw schilderwerk gegarandeerd is. Om goed schilderwerk te leveren is de kwaliteit van de gebruikte producten een belangrijke factor, wij werken dan ook met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Om te bepalen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het schilderen van de binnenkant of buitenkant van uw woning of bedrijfspand komen wij eerst langs voor inspectie van het werk, waarna u een gedegen advies van ons krijgt. We maken een gedegen en overzichtelijke offerte waarna we eventueel na uw opdracht voor u aan de slag kunnen.

Wij staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kijk in ons portfolio voor projecten die wij hebben uitgevoerd.