Diensten

SKT Cuijk is een schildersbedrijf voor compleet onderhoud, renovatie en restauratie voor zowel particulieren, bedrijven als instanties. Met ruim 40 jaar ervaring in het vakgebied bieden wij een volledig aanbod aan. SKT Cuijk heeft zich gespecialiseerd in onderhoud, houtrot reparaties, glaszetten en adviezen voor het behoud van uw ondergronden. Ook speciale technieken zijn een onderdeel van SKT Cuijk, hieronder wordt verstaan marmer en houtimitatie, bladgoud vergulden, beton emaillen en kalkverf technieken. Deze technische vaardigheden dragen bij aan een nostalgische uitstraling.

Schildersdiensten voor particulieren 
Voor de particuliere sector geldt een BTW regeling van 9% op schilderwerk van zowel de materialen als de arbeidsuren mits de woning ouder is als 2 jaar. (Hiervoor dient wel een ouderdomsverklaring ingevuld te worden). Voor particulieren kunnen we een complete verbouwing of aanpassing van uw woning realiseren met medewerking van gespecialiseerde bedrijven, onder één aanspreekpunt; dat van SKT Cuijk.

Commerciële schildersdiensten
Voor zakelijke relaties kunnen we een complete aanpassing voor uw bedrijfspand realiseren onder een aanspreekpunt met begeleiding van uw uit te voeren werkzaamheden, voor zowel metsel- en timmerwerk, elektra, loodgieter, stukadoor als interieurverzorging voor uw bedrijfspand. Wilt u graag meer informatie of een offerte, neem dan contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Naast schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden. Voor meer informatie kijkt u onder diensten naar wat wij u nog meer kunnen bieden.

Garantie
Bij SKT Cuijk krijgt u garantie op alle schilder werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing en de vakorganisatie van Betere Schilder. 
Verder leveren wij u vrijblijvend een meerjaren onderhoudsschema aan. Met goed onderhoud van uw schilderwerk voorkomt u immers problemen.