Wie zijn wij

Theo
Mijn naam is Theo Peters en ik ben de oprichter en eigenaar van SKT Cuijk. Ik ben na de schildersopleiding mijn loopbaan gestart als leerling bij schildersbedrijf Jos Peters in Cuijk. Na twee jaar kreeg ik een baan aangeboden bij Schildersbedrijf Willems in Reek, daar heb ik alle disciplines doorlopen van leerling schilder naar voorwerker tot bedrijfsleider.
Doordat ik het als ondernemer belangrijk vind om een goede vakkennis te hebben, heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd, omdat ondergrond en productkennis van groot belang zijn.

Speciale technieken zijn een onderdeel van SKT Cuijk, hieronder wordt verstaan marmer- en houtimitatie, bladgoud vergulden, beton emaillen en kalkverf technieken. Deze technische vaardigheden dragen bij aan een nostalgische uitstraling.


Jeffrey
Mijn naam is Jeffrey Vergeer en ik ben sinds 2020 mede-eigenaar van SKT Cuijk. In 2005 ben ik begonnen aan de schilders vakopleiding SPOS, hierbij kon ik als leerling terecht bij Hagemans Vastgoedonderhoud B.V., hier heb ik de eerste vier jaar de basis gelegd voor het schildersvak. Na mijn diploma, VCA en diverse cursussen te hebben behaald zoals o.a. Lamikon renovatie houtrot en deels vervanging, heb ik voor de particuliere sector gekozen. Na twee jaar bij diverse bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 2011 bij SKT Cuijk begonnen, hierdoor ben ik in de loop der jaren uitgegroeid tot volwaardig schilder, mede dankzij Theo Peters. Buitenom het reguliere schilderwerk ben ik me ook nog verder gaan specialiseren in zowel behangen, kalkverf technieken en dakcoatings.


Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn een solide team met stuk voor stuk vakmensen die staan voor professionaliteit en vakmanschap. Daarmee garanderen wij flexibiliteit, duurzaamheid en een volledige ontzorging van onze opdrachtgevers. Op de pagina diensten vindt u meer over onze mogelijkheden en specialismen.