Wandafwerking & Behangen

De mogelijkheden om uw wanden af te werken zijn zeer gevarieerd. Behang is natuurlijk een van de bekendste afwerkmogelijkheden. Maar wat dacht u van glasweefselbehang of vinylbehang. Misschien denkt u aan de wanden te laten sauzen in diverse kleuren of met speciale effecten zoals sponzen, betonlook of kalkverftechnieken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

  • Papierbehang;
    u kunt uit veel varianten kiezen, klassiek, extreem, structuur, figuur of posterbehang. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Vraag gerust naar onze staalboeken, u kunt dan op uw gemak behang uitzoeken wat u aanspreekt, natuurlijk voorzien wij u graag van advies.
  • Glasweefselbehang/Glasvliesbehang;
    glasweefselbehang heeft een hoge duurzaamheid en is scheur overbruggend. De eigenschappen van glasweefselbehang zijn geschikt voor het afwerken van wanden in nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en renovatieprojecten. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren of juist glad. Te schilderen in alle mogelijke kleuren.
  • Vinylbehang;
    behang met een vinyl toplaag wordt veel toegepast in kantoren, trappenhuizen, kinderdagverblijven en verzorgingshuizen. Het grote pluspunt van vinylbehang is dat het 100% afwasbaar is. Vinylbehang is leverbaar is rustieke en decoratieve dessins.

Kijk in ons portfolio voor verschillende wandafwerkingen en behangprojecten die wij hebben uitgevoerd.

Video afspelen